088 - 2424240

Alternatieve geneeswijzen en kanker

Uit onderzoek blijkt dat heel veel kankerpatiënten alternatieve geneeswijzen gebruiken naast de reguliere therapie. (Een heel klein deel doet dit in plaats van maar dat is niet verstandig.) Er verschijnen regelmatig boeken en artikelen over alternatieve/aanvullende behandelingen bij kanker.

Maandag 26 januari 2015 is er een documentaire op TV over een patiënt die ‘alles’ uit de kast haalt op zoek naar genezing.

Bij al die communicatie ontbreekt helaas vaak de belangrijkste informatie. Men bewandelt allerlei zijpaden, al dan niet met enig succes, maar de hoofdweg laat men links liggen! Wat je ook doet bij kanker, er is één gouden standaard en dat is Niet Toxische Tumor Therapie (NTTT). Dit begon ooit als de Moermantherapie en is inmiddels flink uitgebreid met nieuwe kennis. Dit wordt aangeboden door een groep artsen die weten wat ze doen. Hun behandelingen versterken het immuunsysteem, zodat dit van binnenuit de strijd aanbindt met de ongehoorzame cellen. Ook belangrijk: de behandeling kan de patiënt ondersteunen zodat de reguliere behandeling minder bijwerkingen heeft. Deze artsen weten ook precies welke stoffen je niet mag combineren met bijvoorbeeld chemotherapie omdat die dat tegenwerken. Naast NTTT zijn er nog andere aanvullingen zinvol, zoals Simontontherapie of de Helende Reis om ook de geest in te schakelen.

Het is een feit dat geestelijke blokkades het immuunsysteem verzwakken, dus opruiming op dit vlak helpt ook flink mee! Bij de Infolijn AG beschikken over adressen van deze behandelaars.

Ga niet zelf dokteren en ga niet in zee met ongekwalificeerde therapeuten!

 


Wij ontvingen ook de nieuwsbrief: Lesdag over kanker in Rotterdam, door Ard Pisa (Auteur van de bestseller (‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten’)

Kanker, je zal het maar hebben. Als je de diagnose hebt gekregen, is er nog maar één ding belangrijk: duurzame genezing, terug naar gezondheid. En als je gezond bent, is het belangrijk om te weten hoe je het risico op ziekten zoals kanker kan verlagen, want voorkomen is altijd beter dan genezen.

  • Maar wat is kanker eigenlijk?
  • Hoe komt het dat deze ziekte zo sterk toeneemt?
  • Welke behandelingen zijn er?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van deze behandelingen?
  • Hoe kan het risico op kanker verlagen?
  • Wat kan je zelf doen als je ziek bent?
  • Wat zijn de ontwikkelingen in andere landen?
  • Waar kan je een second opinion krijgen?

Ard Pisa: Dit is een kleine greep uit vragen die steeds vaker gesteld worden. Na jaren van onderzoek en samenwerking met gerenommeerde artsen, wetenschappers en pioniers heb ik de afgelopen maanden de eerste lessen gegeven over kanker aan zo’n 100 therapeuten. Het is nu tijd om iedereen in de gelegenheid te stellen om cruciale informatie over kanker tot zich te krijgen om zodoende zelf het heft weer in eigen hand te nemen.

Wees welkom tijdens een lesdag over kanker!

Lesdag kanker Rotterdam.jpg

BEL ONS : 088 – 24 24 240

Bos Infolijn

maandag:
10.00 - 17.00u

dinsdag:
10.00 - 17.00u

woensdag:
10.00 - 17.00u

donderdag:
10.00 - 17.00u

vrijdag:
10.00 - 17.00u